IT Distributie specialist sinds 2000

RGB BV is een onafhankelijke distributeur van A-merk IT hardware en kennisoplossingen met een wereldwijde klantenkring bestaande uit (freelance) consultants, resellers en distributeurs.

In 2000 had ik bij de oprichting van RGB als persoonlijke basis al ruim 15 jaar ervaring opgebouwd bij o.a. een van de grootste distributeurs en diverse resellers van A-merk hardware in Nederland. Tot op heden heeft RGB altijd als geen ander de IT branche gekend en besteden we veel aandacht aan trainingen en certificeringen zodat onze medewerkers constant up-to-date zijn om zich uitstekend te kunnen inleven in de uitdagingen van onze relaties.

 

Onze specialiteit is de import en export van A-merk hardware van Lenovo, IBM, HP en Cisco als hoofdmerken. Hierin bieden we beschikbaarheid, snelle leveringen en zeer competitieve prijzen voor een volledige omvang van servers, storage, systemen, noodstroom, netwerken, opties, end-of-life producten en spare parts.

RGB biedt ook diensten zoals gratis configuratie advies, assemblage, pre- en aftersales advies, re-marketing, recycling en diverse logistieke diensten.

Op deze website kunt u een betere indruk krijgen van ons bedrijf. Indien u meer informatie en/of persoonlijk contact op prijs stelt, dan verzoek ik u om contact op te nemen met onze salesafdeling voor een persoonlijke aanpak van uw uitdagingen.

Wat verlangt u van een betrouwbare partner en hoe mogen wij u daarbij helpen?

 

Onze Missie

Missie RGB IT

Onze missie bestaat uit het positief bijdragen aan de concurrentiepositie en succesratio van onze relaties door het leveren van hardware en diensten tegen de scherpst mogelijk wereld wijde prijzen met snelheid, gemak, comfort en een veilig gevoel dat beloftes worden waargemaakt!

RGB is sinds de oprichting in 2000 snel aan het groeien, met meer dan 70% van onze jaarlijkse groei puur voortkomende uit tevreden wederkerende klanten. RGB ziet iedere klant als een partner, niet als een eindpunt van het schuiven van een doos