1

Inkoop outsourcing en fees

Onze

3

RGB biedt outsourcing aan voor inkoopactiviteiten van consultants en/of klein/middelgrote resellers zodat zij zich kunnen focussen op hun kern business. Hierdoor kunt u, ondanks een gebrek aan tijd en/of volume, toch uw relaties een betaalbare one-stop-shop aanbieden zonder concessies in kwaliteit! Neem contact op met onze verkoopafdeling voor meer informatie.

basis

beloftes

2

Levertijden kunnen weken korter!

Bekende termen als “twee weken levertijd” of “tien dagen back-to-back” zijn standaard markt verwachtingen die zelfs kunnen oplopen tot meerdere weken. RGB hanteert als standaard een levertijd van slechts dagen op 95% van alle zendingen! Indien nodig kunnen we zelfs koeriersdiensten inzetten om levertijden nog verder te verkorten.

3

Welk prijsniveau kunt u verwachten?

RGB hanteert een zeer scherpe prijsstelling om het reguliere kanaal aan te vullen of deels te vervangen. Als onafhankelijke distributeur ligt onze focus op het leveren van courante producten en diensten tegen zeer competitieve prijzen zonder risico’s of concessies. Aanvullende communiceren we ook (indien beschikbaar) tweeledige prijzen waarbij onze relaties de keuze hebben om te focussen op de levertijd en/of de scherpste prijs voor een betere aansluiting met eventuele concurrentie.

Zoekopdracht plaatsen

Plaats uw aanvraag voor het/de producten waar u naar op zoek bent, geef aan wat uw voorkeur heeft, de scherpste prijs of beschikbaarheid op korte termijn.

Naar zoekopdracht