Configuratie advies

Onze medewerkers zijn getraind om technische configuratie adviezen te geven voor Lenovo, IBM en HP servers. Ze gaan daarbij ook verder dan enkel gebruik te maken van bijv. een technisch stukje software wat door de fabrikant beschikbaar is gesteld. Onze medewerkers kunnen tevens uw configuraties of configuraties van derden doorlopen op zwaktes en/of overkills zodat u zeker bent van een goed advies.

Tevens bieden we alle potentiële relaties een gratis configuratie advies als een eenmalige try-before-you-buy actie. Voor wederkerende relaties is dit een standaard gratis service! Indien u interesse heeft kunnen we zelfs een trainingsessie organiseren om uw Sales medewerkers een lichte basis technische kennis bij te brengen en/of tips te geven om hen te motiveren om uw concurrentie ook technisch te verslaan.

Try before you Buy

Om een configuratie advies voor u uit te werken, hebben we natuurlijk wel wat informatie nodig, daarom verzoeken wij u het aanvraag formulier zo compleet en relevant mogelijk in te vullen of neem telefonisch contact met ons op. 

Naar aanvraag formulier